Hvem er jeg?

Jeg hedder Trine Bargmann, jeg bor i Risskov sammen med min kæreste Kurt Henriksen.

Jeg er uddannet hundeadfærdsbehandler og - træner hos Alpha hundeadfærdscenter (2014)
Uddannelsen er 3 årig og er en eksamineret uddannelse, hvor jeg har været igennem stort set alt indenfor hundeverdnen. Det er forsket viden, så det er nuværende fakta.

Jeg har blandt lært om:
- indlæringsprincipper
- stress- og aggressionshåndtering
- hundens almene adfærd i alle dens aspekter
- træningsmetoder
- cases med hunde i både trænings- og adfærdsproblematikker

I løbet af de 3 år og efterfølgende har jeg bl.a. arbejdet med flg. problematikker:

- problemer hanhunde imellem

- alene hjemme problem, hvor hunden ødelagde alt

- hunde der reagerede voldsomt overfor andre hunde på gåture

- stresset og aggressive (overfor andre hunde) hunde 

- træningsproblemer som fx. apportering

- gå pænt i snor problem

- tricks: lukke en skuffe/låge, navngive legetøj, rydde op

- uoplagt og ikke aktiv hund.

Med uddannelsen og efterfølgende arbejde i ryggen føler jeg mig rustet til at møde dig og din hund, og rådgive og vejlede dig i de problematikker, der nu måtte være.


Mine egne oplevelser med hunde:
Privat har jeg haft 2 hunde. Den første, den fantastiske Berner Sennen, Cæsar. Han var desværre en "mandagsmodel" og blev kun 5½ år. Han var igennem 2 store operationer (korsbånd og ledmus), så vi kender til det at have en hund
- der er igennem lange perioder med genoptræning
- der i disse perioder ikke må være "hund" (ikke løbe og lege, løbe løs, altid være i kort snor på gåture...).
Vi lærte alt om, hvad man kan lave med sin hund, som er sjovt, og som tager "kræfter" uden at den er fysisk aktiv.


Charlie var en Welsh Springer Spaniel, som vi fik som omplaceringshund, da han var 2 år (julen 2013). Han startede sit liv hos en familie, hvor tingene desværre løb lidt af vejen, og det udmundede i, at Charlie var stresset i hjemmet og aggressiv overfor andre hunde. Familien havde prøvet meget for at få tingen til at fungere, men magtede det ikke tilsidst, og henvendte sig til kennelejeren. Hun spurgte, om jeg ville adfærdsvurdere ham, da det slet ikke passede med racens psyke.
Jeg har forsøgt at se og forstå Charlie og derved give ham mulighed for at udtrykke, hvad han vil. Han har fået masser af plads til at være hund, og jeg retter kun på ham, hvis det er strengt nødvendigt. Og det viser sig også, at Charlie er en helt normalfungerende Welsh. Der har været noget i samspillet med hans tidligere familie, der slet ikke har kørt, og derfor gjort det hele svært for dem begge.
Charlie er noget at det mest kærlige, kloge og sødeste, så vi var nødt til at omplacere ham til os selv :-).... Vi har fået en fantastisk hund, der er klar til at arbejde, der følger én i tykt og tyndt, og som ligger i ske om natten....
Vi måtte desværre sige farvel til Charlie julen 2022, da han fik en diskusprolaps. Charlie var en fantastisk hund, der er svær at komme efter.

 

Jeg har tidligere arbejdet som social- og sundhedsassistent med fysisk- og psykisk handicappede, og som receptionist ved en kiropraktor, så jeg er vant til at udøve et højt servicenivaeu :-).
Som menneske vil jeg betegne mig som værende omsorgsfuld, empatisk, hjælpsom, glad og så interesserer mig meget for andres problematikker.

 

Trine Bargmann | CVR: 21249734 | Hedevej 30, 8240 Risskov  | Tlf.: 30 26 82 40 | trine@hundenogos.dk